Hangképek a kedély láthatárán: Belső Parancs, Verőköltő - ELMARAD!!!

2020. MÁRCIUS 14. SZOMBAT 21:00
_________________________________________________________________________

A PROGRAM ELMARAD!!!!

A forró forradalmi hangulatért két zenekar vállal felelősséget a méltán hírhedt Kaleidoszkóp-barlangban. A Belső Parancs és a Külső Kényszerek és a Verőköltő is megér egy-egy külön bejáratú misét, de a hanghullámaikat és páratlan ütemeiket összeadva bízvást hisszük, igazi tornádóra lehet számítani!

A Verőköltő zenekart nem kell bemutatni: kísérletező art-rock filozofikus és önreflexív szövegvilággal. A Verőköltő magában foglalja a lágy szépelgést, a kemény zúzást és az elektronikus püttyögést, de igazából jelenleg leginkább a zúzást. A verőfényben kelő zenekar által létrehozott 4 nagylemez borítói összeillesztve egy képet adnak ki, a címeik összeolvasva pedig egy versikét: "én előttem - későbe ér - féltve őrzött - eltévelyedés".

A Belső Parancs és a Külső Kényszerekről: „Alapvetően a b@sszunk oda koncerten dolgokat szeretjük, de a kedvenceink között olyanok vannak, a Beatlestől kezdve David Bowie-n át a Pearl Jam-ig, vagy a Queens of the Stone Age-ig, amelyek ezt a horzsolós attitűdöt a melankolikus, érzékeny hangulatok megvillanásával ellensúlyozzák. A kaleidoszkópszerűen változó dinamikájú albumokat szeretjük, talán mert a mindennapokban is a kollázs-érzést látjuk visszaköszönni. Valamiféle pozitív értelemben vett, dalközpontú pszichedelikus eklektikusság volt a cél. Egyszóval art rock. Ami két szó.”


Last modified on Friday, 13 March 2020 19:32
FaLang translation system by Faboba