The Foreheads koncert

2016. AUGUSZTUS 05. PÉNTEK 20:00
_________________________________________________________________________

Házibuli jellegű mulatság egy párkányi kirándulással egybekötve, kellemes zenével, kellemes barátokkal és rengeteg abszinttal.

A belépés ingyenes!
Szállás limitált számban igényelhető László Énekesnél, ha valaki szeretné ott tölteni az éjszakát Esztergomban, a koncert helyszínéhez közel, írjatok neki!

19:00 - kapunyitás
20:00 - The Foreheads
21:00 - No Eves

THE FOREHEADS

A The Foreheads 2013-ban alakult, 2014 végére pedig a bemutatkozó lemez anyaga is összeállt, és kijött az elsõ kislemezük: We Did What We Came For. A srácok a posztpunk és a rock 'n' roll kettősét néhol nehéz riffekkel megtűzdelve adják elő a pörgős és közvetlen bulikat. A banda a mai napig nem vesztett a kezdeti lendületbõl, a következő megjelenés 2016 őszén várható, és bár addig nem sűrűn láthatóak, "Esztergomot büdös életbe' hagynánk ki!".

Facebook: https://www.facebook.com/theforeheadsband

NO EVES

A stoner rockként becézett, torzított gitárriffekkel telepakolt, tömör hangzású formáció 2015 májusára érte el végleges felállását. Tavaly megjelent debütáló EP-jükkel taroltak a Stenk dalversenyén, a KERET Kikeltetőjén és a Rakéta Fesztiválon is. Az ének-vokál lágy, a hangszerelés nyers így keltik a tompa, „stoned” hatást zenéjükben. A „zúzós-melankólia” pikantériája, pedig dalaik szerelem utáni sóvárgása, ahogy Ádám keresi az ő Éváját, de nincs sehol. A sok “hasonparipájú” zenekar mellett sikerült elérniük egy olyan egyedi hangzást, amitől folyamatos elismerést zsebelnek be a hazai palettán.

https://www.youtube.com/watch?v=z_mEF6Wa7n8

https://www.facebook.com/noevesofficial

FaLang translation system by Faboba