RUN OVER DOGS KONCERT

RUN OVER DOGS -2013. Október 04. Péntek 23.00 / Kaleidoszkóp Pódium

Alakulás: 2011. szeptember vége. Első siker: A 2012-es R33 tehetségkutató nyertes zenekara.

A Nagylemez: A 2013. áprilisában megjelenő nagylemez zenei producere az Anima Sound Systemből, ill. Nemjuciból ismert Németh Juci. A zenekar és ez énekesnő első igazi közös slágere az Our love, (https://soundcloud.com/runoverdogs/our-love-feat-n-meth-juci) melyet 2013. áprilisától az MR2 Petőfi Rádió is műsorra tűzött.

A lemez készítése és a februárban kezdődött turné mellett a zenészek folyamatosan kísérleteznek, és a koncerteken kívül, újabb és újabb dalokat ontanak magukból. A fiatal banda számos koncertet adott országszerte, felléptek már többek között a Nemjucival, a Grand Mexican Warlock-kal, a Bohemian Betyars-szal is és olyan alternativ zenei dinoszauruszokkal is, mint az Üllői Úti Fuck és a Balaton. A zenekar igazi erőssége éppen az élőzene: a tagok erős egyéniségének köszönhetően, nemcsak profi előadók, de valódi show-jukkal egyszerűen szétfeszítik a közönséget, és igazi őrületet varázsolnak a helyszínre.

 

Cadillac a mexikói sivatagban, gitárszaggatás, és riffek sokasága: egyfajta újragondolt, alternatív, és progresszív rock and roll – erről szól a R.O.D. A csapat négy, különböző, együtt mégis eszméletlenül működő egységet alkotó karakterének összeállásából életre kelt eredménye a visszhangos, félhangos témák egyvelege a néha megálljt parancsoló, jó értelemben vett bluesozással.

Tagok:

Szabolcs Czeglédi
Máté Gál
Áron Vilczek
Tamás Juhász

soundcloud.com/runoverdogs

www.facebook.com/runoverdogs

langologitarok.blog.hu/2013/09/16/noxious_foodies_run_over_dogs-albumpremier

 

Last modified on Thursday, 24 October 2013 10:06
FaLang translation system by Faboba