Janega Kornél szép élete - Könyvbemutató

2018. SZEPTEMBER 14. PÉNTEK 19:00
_________________________________________________________________________

Szeptember 14-én, péntek este 7-kor mutatjuk be a Kaleidoszkóp Házban Kálmán Gábor új regényét. A szerzővel Paál Anikó beszélget.
A könyvbemutatót követően 9 órától SeTamás koncertet hallgatunk.
A rendezvények ingyenesen látogathatóak, szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Kálmán Gábor

1982-ben született Érsekújvárott. Nova című regénye 2011-ben jelent meg, és 2012-ben elnyerte a legjobb elsőkötetesnek járó Bródy Sándor-díjat. A temetés című regényét 2016-ban, Janega Kornél szép élete című regényét 2018-ban adta ki a Kalligram kiadó.
https://kalmangabor.blog.hu/
https://www.facebook.com/pg/kalmangaborszerzoi/


Janega Kornél szép élete

Apa- és hazahiány, otthonkeresés, ez Janega Kornél szép élete. A regény egy felvidéki születésű férfi Észak-Szlovákiától Vízivárosig tartó, hiányokkal, válásokkal, szorongással kísért útját mutatja be. Egy apa elvesztése nem olyasmi, ami egyszer történik, hanem állandó hiány és seb. Janega Kornélnak valójában többször kell elvesztenie az apját. Amikor elhagyja, amikor végleg eltűnik, amikor halottnak nyilvánítják, amikor ténylegesen meghal. Mindez a harminc év alatt folyamatosan kíséri, megbélyegzi Janega Kornélt. Kálmán Gábor harmadik könyve az otthontalanság regénye. Egy rendkívül tudatosan építkező író kiforrott stílusú, erős és tiszta prózája.

Olvassatok bele:
http://ujforras.hu/kalman-gabor-a-hal-vere/

FaLang translation system by Faboba