Ability Filmklub: A ház kulcsai

2021. DECEMBER 09. CSÜTÖRTÖK 18:00
_________________________________________________________________

Nagy szeretettel várunk titeket a 12 részes Ability Filmklubunk következő vetítésére december 9-én 18:00-ra a Kaleidoszkóp Házba, ahol A ház kulcsai című filmet vetítjük.
Az Ability – filmklub kínálatában szereplő filmek központi témája a fogyatékosság, a fogyatékos emberek és családtagjaik élethelyzete és a társadalmi közeg viszonya a fogyatékos emberekhez.
Vigyázz spoiler következik:
A gyermek Paolo, születésétől fogva testi és szellemi fogyatékkal él. A fiúnak speciális kezelésre kell utaznia egy berlini kórházba, ahová apja, Gianni kíséri el, azt remélve, hogy közelebb kerülhet fiához. Gianni az út folyamán megismerkedik Nicole-lal, aki egész életét beteg lánya ápolásának szenteli. Beszélgetéseik során Nicole segít Gianninak elfelejteni bűntudatát, amit Paolo cserbenhagyása miatt érez. A férfi lelki újjászületése váratlan és törékeny boldogságot visz apa és fia életébe. Képesek lesznek felfedezni igazi énjüket az otthonuktól távoli helyen.
 
Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7. Kaleidoszkóp Ház

A program látogatása ingyenes!

A program az Eurohíd Euro-Kisrégiós Fejlődést Elősegítő Alapítvány „A fogyatékossággal élők társadalmi elfogadásának elősegítése a művészeti kommunikáció sokszínűségével” TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01334 számú projektjének keretében valósul meg.
Last modified on Monday, 22 November 2021 16:27
FaLang translation system by Faboba