Szuharevszki Mihály: Cocktail on Waterfront című kiállítása

2021. DECEMBER 10. PÉNTEK 18:00
_________________________________________________________________

Sok szeretettel várunk a Kaleidoszkóp Házba 2021. december 10-én 18:00-kor Szuharevszki Mihály Cocktail on Waterfront című kiállításának megnyitójára, amit Ducsai Péter grafikus nyit meg.
Szuharevszki Mihály vízközelben készült fotók alapján festette legújabb képeit. Nem kívánt nagy tartalmat köríteni köréjük, inkább azokat a pillanatokat ragadta meg, mikor távol az emberi zajtól és felesleges információk tömegétől épp nem gondolt semmire. A táj mint téma hosszú időre nem volt munkásságára jellemző, talán a naptárfotók, s hasonló nyomtatott termékek hatásának mellőzése miatt. Először pár éve a kiállított portrék háttereként jelzésszerűen voltak jelen. Ez Sonkoly Tibor hatására történt, aki a hódmezővásárhelyi őszi szimpóziumon kalauzolta őket a város környékén, a Tisza holtágainak bemutatásával, mint ahogy a városon belül is tette. 
Látogassatok el a Kaleidoszkóp Házba, nézzétek meg a kiállítás képeit január 6-ig.
 


A program ingyenes!

A bevezető után az est fényét a Pleasure Voyage set-jei viszik tovább!
https://www.facebook.com/pvoyagecrew
(Inspired by our seaside journeys, Pleasure Voyage is more than a DJ mix and party series. It's a multi-genre cruise through the universe of feel-good music!)
 
A program a Kaleidoszkóp Ház “Művészeti és kulturális nevelés az ifjúság interaktivitásával” című TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01339 számú projektjének keretében valósul meg.
 
Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7.
Last modified on Monday, 06 December 2021 16:53
FaLang translation system by Faboba