GyereKönyv! Estek - Kele Fodor Ákos: Mitől rossz egy gyerekkönyv?

2022. ÁPRILIS 13. SZERDA 17:00
_________________________________________________________________

Sok szeretettel várunk a Kaleidoszkóp Ház programsorozatára, ahol a főszerepet a gyermekek, a szülők és a könyvek kapják. A GyereKönyv! Esteken minden alkalommal valami olyan érdekes, nehéz szegmensét vesézzük ki a gyermeknevelésnek, ami nagy segítséget nyújt a szülőnek az egészségesebb gyermekkor megvalósításában. Peer Krisztina gyermekpszichológus segít nekünk ebben a kanyargós labirintusban eligazodni. Foglalkozunk a gyásszal, a testtudatossággal, jön hozzánk meseterapeuta, beszélünk a születéstörténetekről. Izgalmas, színes 6 alkalom ígérkezik.
 
Április 13-án 17:00 órától Kele Fodor Ákos költő lesz a vendégünk, akitől megtudhatjuk, mitől lesz rossz egy gyerekkönyv, kicsit beleláthatunk abba, hogyan, milyen szempontok alapján szelektál egy írói, kiadói szem.
 
Május 11-én 17:00 órától Serfőző Anikó pszichológus, perinatális szaktanácsadó, meseterapeuta érkezik hozzánk.
„Nem anyától született, hanem úgy teremtődött” - A születés motívuma a mesékben; hogyan segítenek a mesék a terhesség és a szülés időszaka alatt; mit kezdenek a gyerekek és a kamaszok a saját születéstörténetükkel.

A program a Kaleidoszkóp Ház “Művészeti és kulturális nevelés az ifjúság interaktivitásával” című TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01339 számú projektjének keretében valósul meg.
Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7.

 

FaLang translation system by Faboba