Öko-szkóp klub // KukaDiéta

2022. ÁPRILIS 20. SZERDA 18:00
_________________________________________________________________

Sok szeretettel várunk a Kaleidoszkóp Ház újonnan induló környezetvédelemmel és életvitel-reformálással foglalkozó klubjába, ahol Rendes Niki erdőfürdő-vezető fogja interaktív beszélgetéssel, játékokkal és filmekkel fenntartani és indukálni a környezetbarát tudásra és gyakorlati tippekre való éhségeteket.
Megtanulhatjátok a legalapvetőbb környezetvédelmi szabályokat, mint például, hogy mit dobhatok a PET-es szelektívbe és mit a papírosba, de ezerféle környezetvédelmi kérdésre is választ kaphattok, amikről a hétköznapokban általában elbizonytalanodtok. Vetítünk filmeket is, lehet, hogy sokkolóak is lesznek, de igazak. Beszélgetni fogunk, interaktív lesz, reményeink szerint egy környezetvédelmi performansz is megfogalmazódik a végére, amit közösen hozunk majd létre. Megmutatunk egy lehetséges utat, ahol azok, akik eddig csak “lelki” környezetvédők voltak, el tudnak indulni a gyakorlati környezetvédelem irányába.
 Csatlakozzatok, legyünk minél többen!
 
Következő időpontok:
2022.05. 07. 17:00
Zöld közösségek - Alulról jövõ fenntartható kezdeményezések - Legyél öko hős! // Filmvetítéssel
2022.05.21. 20:00
Álmodozzunk - Ötleteljünk - Tervezzünk - Zöldüljünk // Kipróbáljuk kocsmakvíz formájában, hogy mennyit tanultatok.
 
A program természetesen ingyenes!
 
A program a Kaleidoszkóp Ház “Művészeti és kulturális nevelés az ifjúság interaktivitásával” című TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01339 számú projektjének keretében valósul meg.
Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7.

 

FaLang translation system by Faboba