"REANIMATIO" A MUZSIKA JEGYÉBEN

"REANIMATIO" A MUZSIKA JEGYÉBEN - FREEDOM CAFÉ / Vízivárosi templom

2014. ÁPRILIS 5. SZOMBAT 18.00

Szeretettel meghívjuk az esztergomi Kaleidoszkóp Ház soron következő kulturális rendezvényére, a Freedom Cafe zenekar koncertjére. Árpilis 5-én, 18 órakor az esztergomi Vízivárosi templomban megrendezésre kerülő koncert szervesen kapcsolódik az EUROHÍD Alapítvány által támogatott kulturális központ, a Kaleidoszkóp Ház művészeti csoportjának ez évi célkitűzéséhez, a „Reanimatio”-hoz, azaz a művészet erejével történő közösségépítéshez, ennek eredményeként pedig az emberi kommunikáció újjáélesztéséhez.

A tavalyi Kaleidoszkóp Mező Fesztivál keretein belül a Szentgyörgymezei Templomban már nagy sikerű koncertet adó Freedom Cafe zenekar, öt ország zenészeit egyesítő világzenei formáció, mely struktúrájában előre összeállított, de az improvizatív elemekre nagy hangsúlyt fektető, stílusát tekintve improvizatív szabadzene. Hangulatát a hegedű és a hang-drum hangszerek mellett gitár és ének is színesítik.

Helyszín és jegyek:

18.00 / Vízivárosi Templom

Bakai Márton(H) -hegedű

Pável Norbert (H)-hang

Christian Amin Varkonyi(A)- hang

Balázs Dávid(RO)- gitár

Manuel Villaescusa(E)-gitár, ének

Sylvia Kirchherr(D)-ének

http://www.youtube.com/watch?v=QaXDMydXGnE
https://www.youtube.com/watch?v=bFZWVub9oR0
https://www.youtube.com/watch?v=CbVtZQCzAQs

Esztergomi Vízivárosi Templom (2500 Esztergom Mindszenty tér 3) Jegyek kaphatóak a helyszínen, vagy elővételben a Kaleidoszkóp Házban és a Holdboltban 1500 ft-os egységáron.

Ezen a napon este 21 órától a Kaleidoszkóp Házban fellép Miquéu Montanaro, melyre ugyancsak nagy szeretettel várjuk! Miquéu Montanaro európai körútján immáron harmadszorra ejti útba Házunkat, ezúttal egyedül zenél majd. Montanaro, franciaországi okszitán vándorzenész. Montanaro két alkalommal vezetett zeneműhelyt a kászoni Minimum Party Alkotótáborokban, Kolozsváron pedig 2003 elején lépett fel első alkalommal.

Last modified on Friday, 04 April 2014 17:28
FaLang translation system by Faboba