B-oldal - Németh Zoltán: Állati férj - Könyvbemutató

2017. OKTÓBER 20. PÉNTEK 18:00
_________________________________________________________________________

Minden érdeklődőt várunk szeretettel az Állati férj bemutatóján szeptember utolsó péntekén! Németh Zoltán kötetét Paál Anikó és Takács Krisztina mutatják be Szakálos Éva moderálása mellett az esztergomi Kaleidoszkóp Házban. Vendégünk a szerző!

NÉMETH ZOLTÁN
1970-ben született Érsekújváron (Nové Zámky). József Attila-díjas költő, kritikus, irodalomtörténész, a besztercebányai Bél Mátyás Egyetem tanára. Az Állati férj a legújabb, 2016-ban megjelent verseskötete. Jelenleg Varsóban él.

Az esemény egy programsorozat része, mely felvidéki szerzők könyveivel foglalkozik.
A "B oldal" névre keresztelt szériát tavaly indítottuk itt a szlovák-magyar határon, akkor a 2016-os Könyvfesztivál tematikáját követve havonta ültünk össze beszélgetni egy-egy frissen fordított szlovák könyvről. A beszélgetésben a szakmai olvasók mellett részt vettek a szerzők, fordítók, és más, a műhöz kapcsolódó személyek is.
Most ősszel a régi felállásban kezdődött a második évad, de szlovák szerzők helyett a felvidéki magyarok kerülnek terítékre.

A könyvekből korlátozott számban, kedvezményes áron megvásárolható példányok is rendelkezésre állnak a Kaleidoszkóp Házban.

A rendezvényt az NKA és a Kalligram Kiadó támogatja.

A részvétel ingyenes.

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 30., szombat 15:20
FaLang translation system by Faboba