Újrahasznosító workshop // Papírból lámpabúra vagy tál

2022. MÁJUS 22. VASÁRNAP 17:00
_________________________________________________________________

Sok szeretettel várunk a Kaleidoszkóp Házba, 2022. május 22-én 17:00 órára, ahol egy papír újrahasznosító workshopot tartunk. Évek óta nagyon sok könyvet kapunk a látogatóinktól, amikor egy házat ürítenek ki, vagy időnként a saját megunt könyveiket örököljük meg. Soha semmilyen könyvadományt nem utasítunk vissza, mert sosem tudhatjuk, hogy ami benne van, kinek fog esetleg értéket képviselni és kinek ajándékozhatjuk egyszer tovább, aki nagy örömét leli majd benne. Ennek eredményeként sok-sok olyan könyvünk van, amiről már az idők folyamán kiderült, hogy biztosán nem lesz hasznunkra, legalábbis nem úgy, ahogy egy könyv a megszokott módon hasznosulni tud. Május 22-én ezeket a könyveket fogjuk ledarálni, vizet adni hozzájuk, majd egy kis préselés, tapasztgatás után egy lámpabúrává vagy gyümölcsöstállá fog varázsolódni, amit ki tudunk festeni vagy a maga natúr pompájában használni.
 Gyertek, mert ha ezt a technikát elsajátítjátok, lakberendezési és használati tárgyak garmadát tudjátok majd otthon elkészíteni, amiknek csak a ti fantáziátok tud határt szabni.


Csatlakozzatok, legyünk minél többen!
A program ingyenes!


A program a Kaleidoszkóp Ház “Művészeti és kulturális nevelés az ifjúság interaktivitásával” című TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01339 számú projektjének keretében valósul meg.
Helyszín: 2500 Esztergom, Pázmány Péter u. 7.

FaLang translation system by Faboba